header image

Hoogwaardige bedrijfskleding en werkschoenen van Aalten tot Eibergen

< Terug naar overzicht

Bedrijfskleding

Op het gebied van bedrijfskleding is Jagatex BV in de omgeving van Aalten, Lichtenvoorde en Groenlo al decennia lang dé specialist. Het aanbod is gericht op uiteenlopende bedrijfstoepassingen met onder meer werkkleding en werkschoenen. Naast de praktische kant van de kleding voor bedrijven krijgt uw onderneming ook meteen de ideale uitstraling. De herkenbaarheid van medewerkers wordt vergroot en de bedrijfsidentiteit krijgt een versterkend karakter. Wij treden op als dealer van kwaliteitsmerken en leveren een compleet assortiment voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld met jassen, broeken, overalls, veiligheidsschoenen, T-shirts en truien. Er is een standaard collectie beschikbaar om een keuze uit te maken. Het is echter ook mogelijk om de kleding in uw eigen huisstijl te leveren.

Custom made bedrijfskleding
Werkkleding op maat is altijd een optie bij Jagatex BV. We zijn leverancier voor de hele regio van Eibergen tot Aalten en daarbuiten. Alle kleding voor bedrijven is custom made leverbaar. U hoeft alleen maar uw wensen door te geven op het gebied van kleur en design. Uiteraard komen wij graag in gesprek om de oneindige mogelijkheden met u te bespreken. Het voordeel van custom made beroepskleding is dat deze volledig op de kleuren en uitstraling van uw bedrijf is af te stemmen. In combinatie met de herkenbaarheid en bedrijfsidentiteit straalt dat vertrouwen uit. Wij leveren bedrijfskledij en werkschoenen van de beste merken. Onder meer Snickers Workwear, Tricorp en Havep, maar ook van Gildan en Santino.

Bezoek onze showroom

De showroom van Jagatex BV is gevestigd in Winterswijk, op korte afstand van Lichtenvoorde, Groenlo, Aalten en Eibergen, en van maandag tot en met zaterdag geopend. U bent van harte welkom in onze showroom die ruim is opgezet en waar de bedrijfskleding en werkschoenen op een overzichtelijke wijze gepresenteerd worden. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies. U kunt ook voor andere producten bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor beschermingsmiddelen en reinigingsmiddelen. Verder bieden wij speciale diensten als passessies, embleemservice, reparatieservice en gepersonaliseerd verpakken. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.