header image

Reflectiekleding


Specialist in de Achterhoek voor reflectiekleding

Goede reflectiekleding is een must voor iedereen die veel buiten of ’s nachts werkt en gezien moet worden. Bijvoorbeeld in de wegenbouw, industriële omgevingen, drukke laad- en losplaatsen of bij het regelen van het verkeer. Bij Jagatex bieden we voor bedrijven in de Achterhoek allerlei soorten reflective kleding die voldoet aan alle veiligheidsnormen, zoals reflecterende werkbroeken, reflecterende werkjassen, losse veiligheidshesjes en reflecterende persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij kunnen deze kleding in ons eigen atelier ook voor uw bedrijf personaliseren met een embleem of logo.

Zichtbaarheid vergroot veiligheid

Onze reflectiekleding voldoet aan de EN 471 norm en is te onderscheiden in veiligheidsklasse 1, 2 of 3; hoe hoger de klasse, hoe groter de risicovolle condities en hoe zichtbaarder de kleding moet zijn. Vaak stelt een sector ook verplicht om een bepaalde klasse signaalkleding te dragen.

Reflectie plus signaalkleur

Reflecterende kleding bestaat altijd uit een textielmix met deels een reflecterend en deels fluorescerend oppervlak. Zo moet klasse 3 signaalkleding ten minste 0,2 m² reflecterend oppervlak en minimaal 0,8 m² fluorescerend oppervlak bevatten. Uiteraard bieden we deze kleding ook in een mix met andere veiligheidsnormen, zo hebben we ook een grote keuze in vlamvertragende reflective kleding.

Vakkundige reparatieservice

Ondanks de stevige kwaliteit kan werkkleding en signaalkleding op den duur slijten of stuk gaan. Omdat wij kleding graag zo duurzaam mogelijk willen inzetten, beschikken we bij Jagatex over een eigen reparatieservice. Dit is een kostenbesparende oplossing waarmee uw bedrijfskleding weer als nieuw kan worden ingezet.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Jagatex is al meer dan 30 jaar dé specialist in regio als het om werkkleding en pbm’s gaat. Daarbij leveren we onze klanten graag persoonlijke service. Naast onze standaard collectie reflective kleding en accessoires, kunnen we bedrijven in de Achterhoek ook maatwerk werkkleding bieden. Denk bijvoorbeeld aan speciale werkschoenen en kleding voor dames of het uitbreiden van uw huidige lijn bedrijfskleding met een reflecterende collectie in de zelfde stijl. Er is veel mogelijk, dus neem gerust contact op voor meer informatie.