header image

Valbeveiliging

< Terug naar overzicht
jagatex
jagatex

Wij kunnen valbeveiligingsproducten en systemen leveren, laten installeren en inspecteren voor de voortdurende bescherming van de mensen die op hoogte werken. Horizontaal, verticaal, op hellingen… voor ieder gebouw of object bieden wij een totale en veilige oplossing.
Het werken op hoogte, in de diepte of boven een diepte houdt altijd een groot risico in. Nogal logisch dat veilige steigers, stevige hekwerken, leuningen en veiligheidsnetten wettelijk verplicht zijn.
Gebruik van valbeveiliging is in Nederland vanaf 2,5 meter hoogte verplicht indien er valgevaar is en er geen andere veiligheidsvoorzieningen getroffen kunnen worden.

Wanneer collectieve bescherming niet mogelijk is, komt de persoonsgebonden valbeveiliging in het spel. Maar werken op een zekere hoogte kan zoveel betekenen, dat het soms moeilijk is de beste bescherming te kiezen. Vandaar dat u als werkgever verplicht bent vooraf een risico-inventarisatie en -evaluatie te maken om zo de juiste “op maat” bescherming te selecteren.

Graag helpen wij u verder om een goede keus te maken bij de aanschaf hiervan.