header image

Embleemservice


Kleding met uw bedrijfslogo biedt u de perfecte manier om de omgeving te laten zien welke onderneming wordt vertegenwoordigd. Het zeer flexibele en betaalbare systeem van Jagatex is de perfecte methode om uw kleding te voorzien van een bedrijfslogo.

We maken gebruik van heatseal transfers die onder hoge druk en met een hoge temperatuur worden aangebracht op de kleding. Gewoonlijk wordt het logo op de borst en/of rug geseald. Het logo dat wij aanbrengen is zeer slijtvast en kan zonder problemen gewassen en industrieel gereinigd worden.

Ook het bedrukken van enkele stuks is geen probleem. Als de logo’s eenmaal aangemaakt zijn kunnen ze bij ons op voorraad gehouden worden, zodat alle kleding in no time door ons bedrukt kan worden. Nagenoeg alle kledingstukken zijn te voorzien van een logo; van overall tot T-shirt en van spijkerbroek tot winterjas.

Er zijn verschillende manieren om kleding te voorzien van een bedrijfslogo. Enkele voorbeelden:

  • Transfer bedrijfslogo
  • Transfer persoonsnamen
  • Transfer op pet of cap
  • Borduren van bedrijfslogo
  • Bedrukken van helmen

Uw partner in logobedrukking
Jagatex heeft alles in huis om het gehele traject van logobedrukking voor u te verzorgen; van werktekening tot het bedrukken van de kleding. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan omdat u het te maken logo van tevoren kunt bekijken. Bovendien maken we een gratis werktekening voor u.
Ook in verband met de fiscale regels is het voorzien van bedrijfskleding met bedrijfslogo’s aantrekkelijk. We adviseren u hier graag over. Wilt u meer informatie? Neem dan dus gerust contact met ons op.