header image

Bedrukken / Borduren


Bedrukken of borduren van uw bedrijfskleding regio Winterswijk en Aalten

Als bedrijf, vereniging of instelling wilt u gezien worden, uw kleding is uw visitekaartje. Het zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling. Hierin heeft u de keus om de bedrijfskleding te bedrukken of te borduren in de regio Winterswijk of Aalten.

Kleding bedrukken te Winterswijk

Wij hebben een zeer flexibel en betaalbaar systeem om kleding te voorzien van uw bedrijfslogo.
Wij maken hiervoor gebruik van heat-seal transfers die onder hoge druk en met een hoge temperatuur worden aangebracht op de kleding.
Het gehele traject van werktekening tot en met het bedrukken van de kleding wordt door ons verzorgt te Winterswijk. Bij ons staat u nooit voor verrassingen omdat u van tevoren het te maken logo kunt bekijken.

Het door ons opgebrachte logo is zeer slijtvast en kan zonder problemen gewassen en industrieel gereinigd worden. Het bedrukken van enkele stuks is geen probleem.

Als de logo’s aangemaakt zijn kunnen ze bij ons op voorraad gehouden worden zodat alle kledingstukken in no time door ons bedrukt kunnen worden. Van overall tot T-shirt, van werkbroek tot regenjas. Nagenoeg alle kledingstukken zijn te voorzien van een logo. Ook enkele stuks zijn geen probleem.

jagatex

 

Kleding borduren nabij Aalten

Uw bedrijfskleding borduren doen we eveneens in Winterswijk nabij Aalten. Dit is een luxe en duurzame manier om logo’s en teksten op textiel te zetten en geschikt voor vrijwel alle textielsoorten. De borduurprijs wordt onder meer bepaald door het aantal stuks, de grootte van de afbeelding en het aantal steken dat nodig is voor een mooi resultaat. Vraag om ons advies, wij helpen je graag!

Daarbij is het aanschaffen van bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar als minimaal 70 cm2 hiervan voorzien is van uw bedrijfslogo.