header image

Bedrijfskleding bedrukken of borduren in de Achterhoek


Maak uw onderneming zichtbaar door het laten bedrukken van bedrijfskleding. Het draagt bij aan een verzorgde en professionele uitstraling en roept tevens herkenning op bij uw doelgroep. Het trekt ongetwijfeld nieuwe klanten aan. Kies bijvoorbeeld voor het aanbrengen van logo’s op bedrijfskleding of voorzie ze van een opvallende slogan.

Wij van Jagatex zijn uw partner in de Achterhoek voor opvallende kleding. Bedrijfskleding bedrukken is bij ons in goede handen. Waarom bedrijfskleding borduren of bedrukken? Bedrijfskleding borduren of bedrukken draagt bij aan meer naamsbekendheid voor uw onderneming. Gepersonaliseerde werkkleding is beschikbaar voor iedereen die werkzaam is binnen uw bedrijf. Bedrukte kleding zorgt voor saamhorigheid en teambuilding waardoor ook prestaties binnen het team verbeteren. Daarom komt Jagatex graag in actie bij het bedrukken van bedrijfskleding voor al uw werknemers.

Professionele bedrijfskleding dankzij Jagatex

Jagatax is al meer dan 30 jaar actief in het leveren en bedrukken van bedrijfskleding. Hierbij werken we met een zeer flexibel en betaalbaar systeem voor het drukken of borduren van bedrijfslogo’s. Om wat voor kledingstuk het ook gaat, Jagatex zet in op een fantastisch eindresultaat. Aangebrachte logo’s zijn slijtvast en zonder probleem te reinigen of te wassen. Advies nodig? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken voor uw bedrijf in de Achterhoek.