header image

Passessies


Om optimaal te kunnen functioneren is het voor uw medewerkers van belang dat zij werkkleding dragen die perfect past. Vaak is het lastig om in één keer alle juiste maten te bestellen, deze kunnen namelijk groter of juist kleiner uitvallen dan gedacht. Om uw medewerkers te voorzien van perfect passende werkkleding en -schoenen is het daarom verstandig om een passessie te organiseren.

Indien gewenst komen we graag bij u langs op het bedrijf, zodat we u en uw medewerkers de juiste kleding en schoenen kunnen aanmeten. Dankzij ons ruime assortiment met vele merken en modellen weten we voor iedere werknemer de juiste keuze te maken.

Daarnaast zijn we bij Jagatex gespecialiseerd in het aanmeten van otoplastieken. Onze medewerkers zijn opgeleid om deze duurzame, op maat gemaakte gehoorbeschermers bij uw medewerkers aan te meten. Qua productie en gehoormogelijkheden zijn deze gehoorbeschermers revolutionair: bij de grootste geluidshinder kunnen mensen toch blijven communiceren, zonder storend lawaai.

We vertellen u graag meer over onze passessies die we zowel in onze showroom als bij u op het bedrijf kunnen organiseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.